Зидо - Био Кокосово масло 250гр.

  • Зидо - Био  Кокосово масло 250гр.
  • Цена: 9.20 лв.


  • Производител: Зидо
  • Разфасовка: 250 гр.
  • Наличност: В наличност

Кокосовото масло е неочаквано добра и достъпна форма на грижа за здравето и красотата ни.


1. Средно дългите вериги на мастните киселини, съдържащи се в кокосовото масло го правят бързо усвоима от организма мазнина. То се използва като директен източник на енергия и подпомага добрата асимилация на мастно разтворимите витамини- А,Е,D и К от храната.


2. Наситеният характер на кокосовата мазнина е много подходяща за случаите, когато се налага термична обработка на храната. Наситените мастни молекули са стабилни при високите температури на печене и пържене, без да променят структурата си.


3. Студено пресованото кокосово масло е мощен хидратиращ и омекотяващ агент за кожата, приятния му аромат и признатите антибактериални и противогъбични качества го превръщат във верен помощник в грижата за нея. Особено ценно в периодите на бременност и след раждане, заради свойството си да подобрява еластичността на кожата, като предпазва от поява на стрии или третиране на новопоявили се такива.


4. Чистото, студено пресовано кокосово масло е отличен естествен демакиант, с помощта на памучен тампон лесно премахва грима като оставя кожата на лицето чиста и подхранена.


5. Високото съдържание на антиоксиданти го прави добър участник в анти ейдж грижата, то е и чудесно средство за масаж, като приятният му аромат допълнително успокоява и релаксира.


6. 100% чистото, нерафинирано кокосово масло е отлична грижа и за косата. Нанесено като маска по дължината на косъма, подхранва в дълбочина и придава блясък.


7. Бърза и ефикасна помощ при изгаряния и ухапване от насекоми. Естествено слънцезащитно средство с фактор 6, особено приятно заради вкуса и аромата си за предпазване на фината повърхност на устните.

Подобни продукти

Плащане