Тахан от кашу 230 г

  • Тахан от кашу 230 г
  • Цена: 11.19 лв.

  • Тахан от Кашу 230 г е от най-новите предложения на Земела за 100% натурални продукти! Приготвен е от 100% екологично отгледана ядка кашу!
  • Производител: 3емелa
  • Разфасовка: 230 гр.
  • Наличност: В наличност
Кашуто е известно още като Индийски фъстък. Произхожда от Бразилия, а днес се среща в Индия, Танзания, Мозамбик и Кения. Плодът на дървото се казва кашу-ябълка. Същинският плод расте на върха на кашу-ябълката. Има формата на бъбрек. Израства първи, а ябълката се формира от неговата дръжка. В плода има само едно семе. Въпреки, че това е ботаническото му наименование, хората го наричат ядка кашу. Двойната черупка, в която е обвито Кашуто, прави обработката му дълъг и сложен процес.Ядките са подходяща добавка към всеки хранителен режим, благодарение на богатия си състав, включващ витамини А, Б 1, Б 2, желязо, въглехидрати и белтъчини. 1/4 чаша кашу на ден осигурява 25% необходимата дневна доза магнезий.
Таханът от смлени ядки кашу на Земела е подходящ за консумация директно от буркана, но можете да го консумирате директно, смесен с мед и намазан на филийка или добавен към десерти, сосове или закуски.
Съставки: 100% натуралени смлени ядки кашу
ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ ЗА 100g Нето продукт:
Енергийна стойност          2384kJ/ 570 kcal
Мазнини          48 g
Наситени 6,7 g
Полинаситени 6,7 g
Мононаситени 18,2g
Протеини 18 g
Въглехидрати   26 g
От които диетични фибри 9,3 g
Захариди 4 g
Сол   0 g

Подобни продукти

Плащане