Кокосови продукти


Показва от 1 до 8 от общо 8 (1 страници)

Кокосът има приложение в Хранително-Вкусовата промишленост както и в производството на козметични продукти. Кокосовите продукти са широко разпространени, а лекият и свеж вкус и аромат го прави често използван в домакинствата. С кокосовото масло можете да използвате като заместител на вредните мазнини в ястията, които приготвяте. Хидратира и прави мека и гладка кожата, когато го използвате като козметика. Добавете лъжица от тропическото палмово масло към овесени ядки, шейкове и десерти и ще си доставите доза полезни мазнини, минерали и витамини. 
Кокосовата вода и кокосовото мляко хидратират в пъти повече от обикновената вода, като едновременно доставя вещества с ниско съдържание на калории, Продуктите от кокос имат високо съдържание на Калий, Натрий и Магнезий, Манган и Желязо.
Кокосовата захар е заместител на вредната захар, тъй като не съдържа мазнини и холестерол. Естествен подсладител на растителна основа, често използван във вегански диети.
Кокосовото Брашно се слави с високо съдържание на фибри, а в комбинация с бадемово брашно ще получите най-пухкавите и вкусни полезни печива.


Плащане