Марината Джирос 150 мл

  • Марината Джирос 150 мл
  • Цена: 5.49 лв.

  • Начин на употреба: Предварително оформените месни заготовки се намазват/натриват с марината, след което се оставят да престоят при стайни (нехладилни) температурни условия за минимално време от 30 мин. Най-добре месата се овкусяват за време от 6 до 10 часа. Разходната норма за 1 кг месо е 50 г марината. Не е необходимо солене на месото! Друго преимущество :След намазване на месните заготовки с маринатата на маслена основа, върху месото се образува тънък филм от мазнина. Тази защитна покривка при термична обработка позволява на месото едновременно да бъде опечено, и повърхността също, а вътрешността да се свари, което е гаранция за перфектен външен вид и крехка, премерено ароматна, вътрешна структура на месото Вкусът и ароматът на маринатите е умерено премерен, без силно изразени вкусови и ароматни съставки. Всяка отделна марината съдържа декларация за алергени.
  • Производител: PROGAST
  • Наличност: В наличност

ДЖИРОС – марината с билки, подходяща за мариноване на СВИНСКО, ПИЛЕШКО и ЗАЕШКО
Състав: растително олио (зехтин),  смес от аромати (сладка паприка, черен пипер, риган, босилек, люта паприка, чесън), екстракти от подправки, готварска сол, глюкоза
Разходна норма   50 г на 1 кг месо
1 опаковка от 150 мл е достатъчна за мариноване на 3 кг месо

Нашите маринати са на маслена основа не съдържат Е-номера и не съдържат глутамат и са подходящи за употреба и от деца, което ги съобразява изцяло с изискванията за здравословно хранене !!!
Маринатите за месо се произвеждат само от натурални подправки и зехтин, без консерванти или други адитиви !!!
Маринатите не са подложени на химическа консервация ! Продуктите не изискват хладилно съхранение!!!

Подобни продукти

Плащане