Марината Барбекю 150 мл

  • Марината Барбекю 150 мл
  • Цена: 5.49 лв.

  • Начин на употреба: Предварително оформените месни заготовки се намазват/натриват с марината, след което се оставят да престоят при стайни (нехладилни) температурни условия за минимално време от 30 мин. Най-добре месата се овкусяват за време от 6 до 10 часа. Разходната норма за 1 кг месо е 50 г марината. Не е необходимо солене на месото! Друго преимущество :След намазване на месните заготовки с маринатата на маслена основа, върху месото се образува тънък филм от мазнина. Тази защитна покривка при термична обработка позволява на месото едновременно да бъде опечено, и повърхността също, а вътрешността да се свари, което е гаранция за перфектен външен вид и крехка, премерено ароматна, вътрешна структура на месото Вкусът и ароматът на маринатите е умерено премерен, без силно изразени вкусови и ароматни съставки. Всяка отделна марината съдържа декларация за алергени.
  • Производител: PROGAST
  • Наличност: В наличност

Марината Б А Р Б Е К Ю  с привкус на пушек за приготовление на свинско, пилешко и говеждо месо на грил
Състав: Растително олио (зехтин),  екстракти от подправки, смес от натурални аромати (сладка паприка, чесън,черен пипер, люта паприка, джинджифил), сушени зеленчуци (пържен лук, домати на прах), карамел,  глюкоза, готварска сол
Разходна норма   50 г на 1 кг месо
1 опаковка от 150 мл е достатъчна за мариноване на 3 кг месо

  Нашите маринати са на маслена основа не съдържат Е-номера и не съдържат глутамат и са подходящи за употреба и от деца, което ги съобразява изцяло с изискванията за здравословно хранене !!!
Маринатите за месо се произвеждат само от натурални подправки и зехтин, без консерванти или други адитиви !!!
Маринатите не са подложени на химическа консервация ! Продуктите не изискват хладилно съхранение!!!

Подобни продукти

Плащане