Земела - Мака на Прах 200гр.

  • Земела - Мака на Прах 200гр.
  • Цена: 8.45 лв.

  • Маката на прах се извлича от корена на растението Мака, което се ползва от хилядолетия от коренните жители на Перу. То е много богато на хранителни вещества-протеини, микроелементи-желязо, калций, цинк, магнезий, фосфор.
  • Производител: Земела
  • Разфасовка: 200 гр.
  • Наличност: В наличност

Със своите 60% въглехидрати  маката е бърз източник на енергия. Може да служи  като афродизиак. Тя е от най-предпочитаните добавки за смутита, шейкове  и фрешове. Може да се добавя към сокове, мюслита, кисело мляко, плодови салати.

Сушената мака е около 60% въглехидрати, 9% фибри и малко повече от 10% протеин.

Маката е също богат източник на растителни стероли.

По отношение на количеството на минерали, маката надминава картофите и морковите, богат е на желязо, магнезий, калций, калий и йод.

Препоръчва се при: Умора, Безплодие, Преодоляване при симптоми при менопауза, Сексуални нарушения при жени и мъже, намалена енергия.

За първи път Мака на прах: добре е да започнете с половин чаена лъжичка за 3-4дни, което не е много и може би няма да усетите ефект или обратното-ако ви се услади и харесвате аромата може да увеличите до 1чаена лъжичка. Запазете приема от ? чаена лъжичка на всеки три дни или четири дни докато не достигнете своя праг. Под това се разбира, че ще има увеличен прилив на енергия и може да се появят симптоми на детоксикация. От тази гледна точка е  добре да се намали дозата отново. Веднъж щом отминат симптомите на детоксикация може да приемате повече мака.

Редовно приемане на мака: при редовна консумация на мака се препоръчва едноседмична почивка всеки месец!

Почивката от супер храни може да увеличи тяхното въздействие.
Важно е един час преди и един час след нейното приемане, да не се приема храна.       

Подобни продукти

Плащане