КЛЕНОВИ ПРОДУКТИ L.B. MAPLE TREAT


Показва от 1 до 13 от общо 13 (1 страници)

Кандаски кленов сироп

The Maple Treat Corporation е признат пионер в индустрията на кленови сиропи. Започва своята дейност през 1975 г. в Квебек, Канада. Бързо набира популярност със своето качество и постоянство в производството на Натурален кленов сироп.

В продуктовата си гама включва Чист кленов сироп, Био кленов сироп, Микс кленов сироп с агаве нектар, сиропи от черна и червена боровинка, кленови бонбони и кленова захар.

Кленовият сироп е канадска традиция от поколения и става все по-популярен и възхищава потребителите по цел свят.

Компанията започва да добива кленов сироп във ферма от 52 акра, сока се събира с кон и шейна. Днес работят с повече от 1000 фермери, които са посветени на прибирането на най-висококачествения кленов сироп.

Кленовият сироп е 100% натурален и се добива само веднъж годишно, обикновено през месеците март и април. Не се добавят никакви химикали, консерванти или добавки Цялото производство и бутилиране на Кленовия сироп L.B. MapleTreat е органично и екологично съобразено.

Повече от 70% от световното производство на кленов сироп идва от Квебек, Канада.

Необходими са 40 литра кленов сок, за да се направи един литър кленов сироп. Това е точното количество, което кленовото дърво може да произведе за една реколта.

Ние от Земела сме вносители 100% БИО натурален кленов сироп. Разнообразие от малки и големи разфасовки за всекидневна употреба или подарък.

Кленовият сироп е 100% алтернатива на захарта, която се препоръчва да се консумира от хора страдащи от диабет. Като заместител на захарта, кленовият сироп се използва в различни напитки, чай кафе, и всички видове сладкарски изделия. С него се приготвят много сладкиши, палачинки, кексове, пайове и други. Подходяща добавка за диета елиминираща токсините на тялото. Диетата с кленов сироп може да се прилага три до четири пъти годишно. Оказва положителен ефект върху кожата, косата, работата на храносмилателната система, психическото и физическото състояние. Прилагайки диетата ще имате повече сила и енергия

Макар и непопулярен у нас, кленовият сироп се счита за един от здравословните натурални продукти, които могат да донесат много ползи върху човешкото здраве.

Подсладете се безгрижно, с нашия чист Био кленов сироп.

Най-естественият и здравословен заместител на захарта без нито един от недостатъците й.


Плащане