Кленови Бонбони 140 г 25 бр

  • Цена: 18.29 лв.

  • Кленови Бонбони 140 г 25 бр са изработени чрез изваряване на 100% натурален канадски кленов сироп. Времето за изваряване е строго специфично, тъй като при по-дълго варене се получава кленово масло или кленова захар.
  • Производител: L.B. MAPLE TREAT INC – КАНАДА
  • Разфасовка: 140 гр.
  • Наличност: В наличност
ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ ЗА 60 ml Нето продукт:
Енергийна стойност             188  kJ /  45 kcal
Мазнини            0,0 g
Въглехидрати    12,0 g
от които захари   11 g
Натрий   4 mg
Калций   10 mg
Калий   10 mg


Състав: наситен малтозен сироп, естествени кленови аромати и оцветители.

Бонбоните от клен са изработени чрез изваряване на оригиналния канадски кленов сироп.

Времето за изваряване е строго специфично, защото при по - дълъг период се получава кленово масло или кленова захар.

Екологично чист продукт с доказано качество

Директно от Канада!

Бонбоните от клен са изработени чрез изваряване на оригиналния канадски кленов сироп. Времето за изваряване е строго специфично, защото при по-дълъг период се получава кленово масло или кленова захар.

Бонбоните от клен се варят до около 112 °C (234 °F). След това горещата консистенция се поддържа гореща на много слаб огън или в съд с гореща вода. След това горещата течност се изсипва върху чист сняг, чиято ниска температура осигурява бързото сгъстяване на консистенцията.

Кленовите бонбони са традиционен десерт в Канада (Квебек) и северната част на Нова Англия.

В тази част на света кленовите бонбони се поднасят с комбинация от кафе или чай. Традиция в Канада е да се поднасят кленови бонбони с кисели краставички с копър.

В света се предлагат кленови бонбони в различни форми (Обикновен бонбон за смучене, във формата на кленово листо, във формата на звезда).Ако почувствате необходимост можете допълнително да пиете ментов чай или негазирана вода.Когато завършите диетата обърнете внимание на захранването през следващите 3 дни. Преминаването към нормално хранене трябва да става постепенно, започвайки с малки количества лесно смилаема храна. Имайте предвид, че приемането на големи количества храна може само да влоши състоянието на храносмилателната система

Подобни продукти

Плащане