История

     Имало едно време… Така започват приказките, онези хубавите, с щастливия край. Така започнахме и ние…

     Ние сме Земела. Предлагаме истински натурални продукти от природата . Създадохме този онлайн магазин в отговор на нашето собствено търсене на продукти, които да поддържат нас и нашите семейства по-здрави и жизнени.

     Zemela.eu е приказно място, в което бихте могли да откриете вкусни и качествени натурални продукти от малки земеделски производители, произведени предимно в България. Домашната лютеница, която предлагаме е по рецепта на баба Радка от село Хрищени. Любопитна е историята на гризетите - липсата на натурални солети, подтиква една майка да измисли рецептата за тях. Те са направени от биолимец, подходящи за деца от всяка възраст. Медът, е изцяло био сертифициран. Био соковете са студено пресовани и идват от Германия, а кленовият сироп от земеделски производител от далечна Канада. Виното е произведено в България от ръчно подбрани плодове арония, малина и вишна .

     Продуктите, които предлагаме притежават всички необходими сертификати, които гарантират качеството и произхода.


Нашата мисия

     Нашата мисия е да достигнем до Вас и да спечелим Вашето доверие, което от своя страна ще ни направи доверен източник на здравословни продукти от природата.

     В zemela.eu, бихме искали да осигурим възможно най-добрия начин за пазаруване, чрез предлагане на качествени продукти и полезна информация за потребителите. Затова за нас е важно да разберем от Вас какво можем да направим, за да отговорим по-добре на Вашите нужди.

     Нашата цел е продукцията на земеделския производител да достигне по-лесно до Вас!


Плащане