Кьопоолу 520 г

  • Кьопоолу 520 г
  • Цена: 9.69 лв.

  • Макар и по-характерен за средиземноморската кухня, патладжанът, познат още и като син домат има своето запазено място и на българската трапеза. Едно от най-важните му и любими превъплъщения е популярната лятна салата или разядка – кьопоолу. Подобно на много други рецепти, които претендират да са български и кьопоолу се приготвя във варианти с малки разлики в националните кухни на балканските държави. 
  • Производител: 3емелa
  • Разфасовка: 520 гр.
  • Наличност: В наличност
Домашно Кьопоолу 520 г от Земела е приготвено по традиционна домашна българска рецепта от изцяло 100% Натурално отгледани патладжани и чушки в малка зеленчукова ферма. Нашето Кьопоолу е произведено БЕЗ нишесте, БЕЗ оцветители, БЕЗ ГМО, БЕЗ консерванти!
Макар и по-характерен за средиземноморската кухня, патладжанът, познат още и като син домат има своето запазено място и на българската трапеза. Едно от най-важните му и любими превъплъщения в комбинация с червени чушки е популярната лятна салата или разядка – кьопоолу. Подобно на много други рецепти, които претендират да са български и кьопоолу се приготвя във варианти с малки разлики в националните кухни на балканските държави.
Съставки: 53% патладжан, 26% чушки, 4% доматено пюре, олио, чесън, магданоз, сол.

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ ЗА 100 g Нето продукт:

Енергийна стойност   

                       276,6 kJ/ 65.8 kcal

Мазнини         

 

4,8 g

Въглехидрати 

4,0 g

Протеини 

 

1,2 g

Калий

 

204 mg

Калций

 

  15 mg

Магнезий

 

14,4 mg

Желязо

 

 0,4 mg

Фосфор

 

26,6 mg

Подобни продукти

Плащане