Домашен ябълков оцет 500мл

  • Домашен ябълков оцет 500мл
  • Цена: 4.90 лв.

  • Ябълковият оцет е естествен детоксикиращ продукт, който нежно премахва токсините от организма, пречиства кръвта и изгражда имунната ви система. От почти непознат ,преди няколко години придоби голяма популярност и сега е в основата на много диети и детокс програми.
  • Производител: ЕКО ЛАЙФ 09
  • Разфасовка: 500 мл.
  • Наличност: В наличност
Ябълковият оцет е пълен с антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали и забавят процеса на стареене. Също така стимулира лимфната система, за да елиминира отпадъците.
Други предимства
Ето няколко от другите ползи, които можете да очаквате от ябълковия оцет. 
Увеличете вашите енергийни нива 
Ябълковият оцет е отличен, за да ви даде жизненост и да премахне умората.
Ускорите метаболизма си 
Доказано е ,че Ябълковият оцет ускорява, метаболизма. Той е мощна комбинация от витамини, минерали и микроелементи. Ябълковият оцет е с особено високо съдържание на калий.
Потиска апетита 
Ябълковият оцет разгражда мазнините. Той може да Ви бъде полезен за да се отървете от излишните килограми. Той потиска апетита ви,и намалява чувството за глад.
Намалява подуването на корема 
Натуралният ябълков оцет е мощен диуретик. Подходящ е за жени, които задържат вода , по време и преди менструалния цикъл.
Стабилизиране на нивата на захарта 
Доказано е,че Ябълковият оцет , стабилизира нивото на кръвната захар.Това е една от причините, поради която Ябълковият оцет се използва като естествена добавка за диабет страдащите.

Подобни продукти